ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Γ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

Εκδηλώσεις

Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκπαιδευτική δράση με τίτλο: «Βελτιώνοντας την ψυχική υγεία στον χώρo εργασίας»

Πρόσκληση της Υπηρεσιακής Γραμματέως του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα «Βελτιώνοντας την ψυχική υγεία στον χώρο εργασίας», η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/10/2023 από τις 11:00 έως τις 12:30, με τη συνδρομή των στελεχών του Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων, μέσω της πλατφόρμας e- presence.gov.gr

Εικαστικό άλμπουμ Χρωμο-πίδακες, μέρος 1 “when the light comes” της συναδέλφου Κωνσταντίας Φαγαδάκη

Η συνάδελφος Κωνσταντία Φαγαδάκη,

εξέδωσε το εικαστικό της άλμπουμ 

Χρωμο-πίδακες, μέρος 1  “when the light comes”

σε μορφή e-book, στην ιστοσελίδα των εκδόσεων «Πέντανδρον» (ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ):

στο εξής Link: https://www.athlepolis.gr/books/chromo-pidakes-meros-1-when-the-light-comes-tis-konstantias-fagadaki/

ελεύθερα διαθέσιμο στο internet, (όπου μπορείτε να το ξεφυλλίσετε η ακόμα και να το τυπώσετε)

*Ο σύλλογός μας είναι κοντά στους συναδέλφους

Μαζί στους αγώνες μας,

μαζί σε ο,τι βελτιώνει τον άνθρωπο και το σύνολο της κοινωνίας 

και εύχεται καλή συνέχεια !

Παραλαβή προσκλήσεων για την θεατρική παρασταση "Da"

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι οι προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Da" που διοργανώνει ο σύλλογος για τα μέλη του (οικονομικά τακτοποιημένα) στις 4 και 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 21:00, θα διατίθενται από τις  21-2-2023 έως  01-03-2023 και ώρες 10:00πμ με 14:00, στα γραφεία του Συλλόγου Ιπποκράτους 196-198 (ισόγειο).

Το κόστος είναι 6€/πρόσκληση

2η ημερομηνία για την θεατρική παράσταση "Da"

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θεατρική παράσταση "Da"  για το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 21:00, έχει κλείσει γιατί έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, ο Σύλλογος θα διαθέσει προσκλήσεις για την ίδια θεατρική παράσταση και σε δεύτερη ημερομηνία και συγκεκριμένα για το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 21:00.  

Το κόστος είναι 6€/πρόσκληση

Όσοι συνάδελφοι – μέλη μας (οικονομικά τακτοποιημένα) ενδιαφέρονται για προσκλήσεις για το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 21:00, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συλλόγου (www.seggymedi.gr) και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα που θα βρουν για το σκοπό αυτό, πατώντας πάνω στη φωτογραφία της θεατρικής παράστασης, μέγιστος αριθμός προσκλήσεων 4/άτομο.

Η ΦΟΡΜΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΩΣ & ΤΗN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-02-2023

Θεατρική Παράσταση "Da"

 

Ο Σύλλογος εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων, έχει τη χαρά να προσκαλέσει τα μέλη του στη θεατρική παράσταση «DA» Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ (Παπαδιαμαντοπούλου & Βασιλίσσης Σοφίας, μετρό Μέγαρο Μουσικής) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 21:00.

Το κόστος είναι 6€/πρόσκληση

Όσοι συνάδελφοι – μέλη μας (οικονομικά τακτοποιημένα) ενδιαφέρονται για προσκλήσεις, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συλλόγου (www.seggymedi.gr) και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα που θα βρουν για το σκοπό αυτό, πατώντας πάνω στη φωτογραφία της θεατρικής παράστασης, μέγιστος αριθμός προσκλήσεων 4/άτομο.

Η ΦΟΡΜΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΩΣ & ΤΗN ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ 17-02-2023.

Το ΔΣ